Wednesday, November 19, 2008

Ekspedisi Kinabalu 2008

1 November 2008



2 November 2008



3 November 2008



4 November 2008

31 comments:

shafarina said...

Tak nampak slide pong. Nampak cacing jek Cik Dinz.

Dafinah pekabo? :)

MULAN said...

tak dapat tengok la..

zino said...

masalah taknikal.. cepat betulkan hehe..

cikdinz said...

shafarina - gambar cacing gunung ada lar...hehehe...

dafinah bertambah lasak dan nakal..

mulan - dah bleh kot. cuba lagi.

zino - rasanya masalah teknikal berjaya diatasi. terima kaseh kerna sabar menanti...hahaha...

achik said...

wah.. bestnya.. :D

Kak Elle said...

hebat sampai ke sabah ye...saya dah pindah rumah ye...
www.kakelle2.blogspot.com

Nunn said...

uish uish bestnya kat sana.....cantik tertarik kau..

silversarina said...

bestnya panjat gunung ... biasanya berapa lama pendakian , ada rezeki nanti anak-anak nak panjat , akak duk bawah ajelah :)

cikdinz said...

achik - cantek tak terkata. pengalaman yg tak dapat dilupakan seumur hidop...

kak elle - ok, nnt saya jengah umah baru ye...

nunn - awek sabah pun cantek tu...hehehee...

silversarina - pergi lah kak. memang cantek. saya mendaki hari tu 6 jam. itu pun sbb hujan. masa turun 4 jam jer.itu dari laban rata. kalau ke puncak kena 3 jam. turun 2 jam....

NONIE AZIZ said...

TAHNIAH....nanti panjat la pulok Aconcagua

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
kat opis saya pun ader buat ekspedisi gi Kinabalu seramai 12 orang, balik tu diaorang teringin nak gi lagi sekali, tapi yang sampai ke kemuncak hanya 2 orang aje, tupun pompuan

zino said...

baru le nampak gambar tu menceritakan segala nya..

samrin said...

nice slide la...and nice place bila la nak rasa naik gunung ni

13may said...

tak nampak apa pun abg din...

Bunga Rampai said...

Saya cemburu!!! ;P

Alhamdulillah semua selamat.

Salam :)

Alinlai said...

slide mende ni tak nampak apa pun

cikdinz said...

nonie aziz - agak-agak plus nak sponsor tak aku gi sinun...hehehe..

crazybeautiful - yg pergi hari tu 15 orang.mmg ada plan nak pergi lagi tahun depan...

zino - ok tak bro....

samrin - jom lah join kitaorang bulan jun tahun depan.

13may - dah ok hapa. ko cuba lagi...

bunga rampai - jom lah join kitaorang...

alinlai - dah bleh kan. cuba lagi...

aNIe said...

Nampaknya cikdinz ni sibuk selalu...so upload gambar aje ye...heheheh

Mummy Rizq said...

jauh jalan cik dinz!

arsaili said...

salam..wahhh bro..menawan gunung kinabalu..besnya

zafi said...

adeh... tempat yg tak tertawan2 lagik... :P
enjoy ur day bro
salamz aidil adha

13may said...

salam aidiladha :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bestnye

myfisol said...

waa..teruja tgk gambar cikdinz nie..bila saya dpt pergi nie..

MULAN said...

ok dah dapat tengok.. lama tak latihan nak naik gunung tu?? teruja laaaa..

simah said...

macam jeles tengok semua gambar ni.. the view is magnificent! thanks for sharing them here...

lepas ni expidisi mana pulak?

cikdinz said...

anie - sibuk mengejar dateline.itu yg tak sempat nak mengarang. otak tengah tepu...

mummy rizq - jalan-jalan cari makan luar...hehehe...

arsaili - seronok tak terkata...

zafi - jom lah join kami..

13 may - salam.

sitie bum bum - best woo...

myfisol - teruja yeik..

mulan - makan bulan gak. dari sebelum bulan pose dah buat latihan...

simah - thanks kak.tak tau nak gi mana plak. jauh lagi kot..

nbb said...

ada apa2 yang perlu dibuat ke sebelum mendaki gunung kinabalu ni? kalau pegi tanpa training ok ke?

Helena said...

wah..... sibuk nampak.... bestnya panjat gunung..... pengalaman hebat ye....

zafi said...

wohhhh suke lagu ni!!!!!

ailininstockholm said...

awak pun dah lama menghilangkan diri :P