Friday, November 7, 2008

Majlis Deeparaya 2008

Seperti tahun-tahun yang sebelum nya, dah menjadi tradisi syarikat aku buat sambutan perayaan untuk Hari Raya. Pehtu Deepavali pun dekat jugak, so combine lah sekali. Staff India [pun ramai gak kat sini. Ini ada lah sket citer bergambar tuk kengkawan semua.




Banner majlis sambutan



Aku tahun ni jadi tetamu je.



Antara jemputan yg hadir.


Peserta Ekspedisi Kinabalu 08 menerima mandat dari Board of Director syarikat kami. Aku pun termasuk sekali.


Antara wajah-wajah peserta Ekspedisi Kinabalu 08



Jadi model tak bertauliah jap.



Datuk Jalaludin Hassan menjadi MC dan penghibur majlis



Artis jemputan, Hattan and The Geng dari Lefthanded.


Mari nyanyi sama-sama.


Aku dengan Man Kidal.


Aku dengan Hattan.


Mintak autograp Datuk Jalaludin.


Bergambar dengan Datuk Jalaludin.


Aku dengan Yan Lefthanded.


Ini lah serba sedikit kesah Majlis Hari Raya hari tu. Hari tu pun aku ada sebut program besar yg akan aku tengah sibuk uruskan. keesokan hari group kembara aku akan berlepas ke Sabah untuk Ekspedisi Kinabalu 08. Itu lah dia projek yg aku rahsia kan. Nanti aku citerkan bila dah balik dari Sabah....

17 comments:

sya said...

Kalau tenguk pada warna alas meja tu memang kira warna Deepavalli lah .. tapi bila tgk penghiburnya memang kira majlis raya

NONIE AZIZ said...

hahaha...cari ko peluk Man Kidal macam ko sama rocker macam dia jugakla bro!!!muahahahha

achik said...

wah.. meriahnya.. :D

myfisol said...

meriah sungguh...selamat berjaya utk projek kinabalu 08 tu..

Akmal said...

Eh eh, nampak rock lah you bro. :)
Wah kinabalu ke? Seronok tu :)

Nik Ha said...

Meriah suasana tu! Slmt berekspedisi!

Kak Elle said...

lebih raya dr divali kan?
kenapa tak pakai bayu melayu yg rengkap kan nampak lagi hensem...hehe

cikdinz said...

sya - nasib baik takde persembahan deepavali mcm tahun lepas...hehehe.

nonie - rock giler...

achik - yapp..

myfisol - thank you.

akmal - rock kapak...hehehe...

nik ha - best tul.

kak elle - malas nak ikat samping. itu yg pakai baju melayu je tu...

maklang said...

bilalaa nak updet lagi?

MULAN said...

waaahh dasat la, bergambor dgn artis2 gitu..

bila naik kinabalu tu?

zino said...

macam meriah je majlis tu.. tahniah.. cerita lah kisah expedisi tu..

simah said...

amboi.. bergambar sakan dgn orang org famous tu.. wah memang ari tu ada konsert ka?

nampak meriah betul... expedisi kinabalu? wow... mesti best...kira geng expedisi tu semua panja sampai atas kan?

ummufawwaz said...

ala din..
padanle hg tk apdet blog frenster..
ropenya kt sini blog hang bertapo..
terjumpo namo hang kat blog zlaa..
wei..tu akak senior sey kt UK ni la..my bess sis kat sini
p/s..sorok2 yo nk pi kinabalu..larat ko

cikdinz said...

mak lang - tengah nak mengarang ayat ni.

mulan - kemaruk amek gamabr ngan artis...hehehe...
gi kinabalu 1-4 nov hari tu.

zino - nak citer panjang ni.

simah - selalu nya kalau majlis makan-makan siap dengan artis mcm konsert...hehehe....

ummufawwaz - mano ado sorok. ekau yg tak jongah blog ni....

Bunga Rampai said...

Muhibbah tu!

Cikdinz pun akan panjat gunung jugak ke? Wow, hebatnya!!

Salam :)

cikdinz said...

bunga ramapi - hebat ke..hehehe..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ramainye