Tuesday, September 1, 2009

Salam Ramadhan

Assalammualaikum.......

Kepada semua rakan-rakan bloggers. Rasanya belum terlambat kot nak wish selamat berpuasa. Ampun kan kesalahan kami jika ada. Halalkan makan minum kami jika ada juga...

Tengah sibuk sket. Orang rumah pun tengah menunggu hari. Yang no 4...heheheeee...
harap semua doakan yg terbaik dan berjalan dengan lancar dan selamat, insyallah...

20 comments:

shafarina said...

salam helmi

asal update je, ada lagi sorang.. hang la.. huhu

D said...

lamaaanya 'sibuk sket', cikdinz oi! hehehe...

salam ramadhan & gdluck untuk orang rumah.

Nunn said...

salam ramadan jugak bro....uihhh bertambah umat Nabi Muhammad lagi

achik said...

wah, diam2 berisi.. hehe..

salam ramadhan cikdinz.. :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

moga ramadhan kali ini lebih baik

anggerik merah said...

Cikdinz,

lama menghilang...
Salam ramadhan...

Tahniah kerana menunggu yang ke 4.. semakin ramai umat Islam..

Alinlai said...

ohhh on da way ka? wah tahniah tahniah...rezeki Ramadhan tu, tambah bayaran zakat fitrah tahun ni :)

Bunga Rampai said...

Salam Ramadhan Cikdinz,

Uiih, lama menghilang. Ingatkan dah berhenti berblog.

Alhamdulillah, akan bertambah umat Muhammad dan semakin meriahlah keluarga.

Moga selamat semuanya :)

13may said...

selamat dan selamat untuk CikDinz sekeluarga :)

cikdinz said...

shafarina - heheheee..besa lah tu..

kak D - pergi bertapa kat gua hantu...hahaha...

nunn - tambah selagi ada kedrat ni..

achik - saya pun dah berisi gak..

siti bum bum - sama lah kito.

anggerik merah - takde mana. ada kat m'sia ni..

alinlai - awak pun dah fly go oversea yeik.

bunga ramapai - ada kat sekitar kawasan. rindu kat kawan sumer..

13may - amacam bro.pose tak hari ni?

pB said...

salam ramadhan ...

moga bahagia diramadhan ini

janganler diam manjanggggggg


rajinlah update

NJ@goboklama said...

amboi, tetiba je dh nk berlima? ;p

silversarina said...

Salam Ramadan buat cikdinz sekeluarga... wah dapat anak syawal ye...InsyaAllah selamat semuanya.

Mimiamilia said...

selamat berposa cik dinz..semoga org rumah selamat gak..

Nik Ha said...

Tu dia lamanya dia bz..dkt sethn baru dgr berita :) ingat dah tkr blog.Tahniah rezeki yg akn dtg ke-4 tu :)

arsaili said...

salam bro...lamanya menghilang....salam ramadhan dan semoga semua nya selamat ya

KAMATO said...

somoga selamat semuanya

cikdinz said...

pb - kena sindrom malas, habeh semua tertangguh. kalau buat citer ke belakang ok tak...hehehehee...

goboklama - hahahaaa..malu eih..

silversarina - kak, ikut due date hari raya pertama tu. letak nama 1 syawal lah..keh..kehhh...keehhh...

mimi - thanks

nik ha - pergi bertapa jap.

arsaili - ado...

kamato - tq bro.

NBK466 said...

Tahun nie ko cuba ler pose penuh ek Che Dinz..he..he.. Jgn mare..kureng pahala pose...he.he.he..

cikdinz said...

nbk 466 - hampes ko bro...