Thursday, October 23, 2008

Citer raya

Rata-rata sumer blog citer pasal raya. Nak jugak citer raya tapi kesibukan kat opis ni menghalang betul lah. Dah plak tu, raya tahun rasa mcm tak meriah kan. Tak tau apsal ntah.
Orang yg balik kampung pun kurang. Jalan-jalan menziarah sanak saudara pun kurang. Yang bagi duit raya pun kurang. Apatah lagi yg buat open house. Pun bleh dikira dengan jari.....



Citer tu citer lah jugak kan. Ni nak ambik kesempatan jemput kawan-kawan blog ke majlis open house saya sekeluarga pada:



Hari: Ahad


Tarikh: 26 Oktober 2008


Masa: pukul 3 petang - 9.00 malam

Alamat:



No 45, Jalan D'Areca 2,


Taman Bandar Senawang,


704500 Senawang,


Negeri Sembilan Darul Khusus.








Tel: 017-2769161, 017-3224215

Jadi, sesiapa yg ada kelapangan tu, jemput lah hadir ye.

14 comments:

Akmal said...

Cikdinz,
Open house ke? Hehe.
Selamat Beropen House.
Bestnya kalau dapat join~~~

zino said...

selamat beropenhouse..kami balik kampong ada jemputan kawin anak sedara..

ZH - Ena said...

wat open house..tak dpt nak dtg..tgh tggu ari nak meletup ajer nie..mkn utk ina erk..

anggerik merah said...

Memang tak ada rezeki saya.Semalam ada di Senawang. Tapi baru hari ni ada kesempatan baca blog Cikdinz.

silversarina said...

Kalau dekat memang akak akan hadir ... sure seronok layan ramai tetamu.

cikdinz said...

akmal - lain kali lah bro...

zino - balik rembau ko?

zh-ena - wah...dah dekat due ye..harap semuanya baik-baik belaka...

anggerik merah - kalau tak dapat berjumpa kan. lain kali ye...

silversarina - nnt saya load kan gambar. ada lah sket...

Anonymous said...

Cindinz buat open house ke...terlepas info lah..

-Faruha-

NONIE AZIZ said...

ALAAAAAA...nape bleh telepas ni cik Din....kalau tak bleh aku serbu rumah ko hari tu pasal aku ada turun sana hari tu!!!

Mama Rock said...

oh, minggu ni kita orang ber-open house di rumah kengkawan di KL. InsyaAllah lain tahun :)

Kak Elle said...

ooopsssss terlambat baca sudah miss open house tu.

13may said...

moga majlis berjalan lancar :)

arsaili said...

salam...cam mana open house hari tu?

Bunga Rampai said...

Err, terlepaslah Cikdinz ...
Baru buka blog - ingatkan belum ada entri baru.

Btw, terima kasih sudi menjemput.

Moga baik-baik saja,

Salam :)

cikdinz said...

faruha - sori lah, ;ast minute jemput ye...

nonie - lar...ko ada kat senawang ke...

mama rock - insyallah...

kak elle - hehehee....

13 may - alhamdulillah bro...

arsaili - ok je. nnt kasi masuk gambar...

bunga rampai - alhamdulillah, dah selamat pun majlis tu....