Wednesday, November 21, 2007

Majlis Hari Raya 2007

Orang lain dah habeh raya, tapi kilang aku baru nak buat majlis. Mana tak nya, semua sebok memanjang je.

Jadi, Khamis lepas majlis telah dijalankan dgn jaya nya. Ini lah gambar yg sempat di ambil semasa majlis berjalan. Kena jadi cameraman hari tu.....


31 comments:

Alex Lacey said...

at least nak jugak dibuatnya....

NBK466 said...

Wei...dah habis raya ler woi... apa daa manggaii KA nie..he.he.he..

Anonymous said...

lambat pun tak per ,asal ada

- pB -

bAiTi said...

huh?
baru nk majlis raya ke??

err, yg panggang tu kambing ek? best tu.. :P

ajzie said...

amboiiiii ada kambing golek ker tuh...

cikdinz said...

alex lacey - ada lah jugak kan.
boleh gak la makan ayam ngan kambibng golek.....hehehee...

nbk466 - apasal kau tak dtg. aku jumpa si iskandar jo....

pb - semua sibuk. itu yg lambat buat....

baiti - lambat lah kak. bos asyik gi oversea. nak kena tunggu dia free baru leh buat...

jgn ingat lain. itu kambing lar....hehehee...

ajzie - ada 3 ekor. sekelip mata je habeh...heheheee...
ramai peminat kambing kat sini...

mama ranggie said...

meriahnyer...

Kak Lady said...

Uiks..beraya sakan sampai dah abis raya pun masih beraya ye tempat kerja cikdinz tu...hehehe

Apa-apa pun semangat raya tu yang best...

Shumierain said...

hiii salam ziarah blog...

byk tul ayam golek 2...kambing 2 pun nampak besar giler..gerenti cedappp kan...

myfisol said...

fuyoo!..bestnya..rasa nak raya sekali lagi

KAMATO said...

huh hu....memang meriah sungguh....kambing tak tahan tenguk

MULAN said...

lambat pun tapi meriah tu..

13may said...

bonus bila cikDinz?

:D

zino said...

boleh ke panggil majlis hari raya lagi ni hehe..

bunga rampai said...

Ada juga sambutan :)

Majlis Raya Korban ada tak nanti?

huh, saya menyibuk!,

Salam :)

cikdinz said...

mama ranggie - artis J sham tu....hehehee...

kak lady - selalu buat lambat. sah habeh syawal baru nak buat. baru semua dapat hadir.....

shumeirain - selamat dtg ke blog ni...
cicah ngan sos pun sodap...heheee..

myfisol - ini lah nama nya beraya di bulan zulkaedah....

kamato - ini mesti kaki kambing ni. darah pun naik....

mulan - meriah banget....

13may - bos baru umum salary adjusment. kalu bonus tu belum tau lagi....

zino - ontah. panggil majlis besuka ria kot....heheheee...

bunga ramapi - insya'allah akan dikorban kan lembu dlm 3 ekor gitu...

kc said...

ni kira sambungan teros ke raya haji ler gamaknya. ok pergh!

Kaklong Syikin said...

salam,

mak aii..part lauk pauk panggang yg tak dayo nak tahan tu ..

Kopi Suam said...

raya merangkap deepavali lah sekali cik dinz...sebab deepavali kan baru aje berlalu :)

bab panggang golek2 tu yang tak tahan tgk tu :)

maklang said...

kira nak sambut raya haji pulak ler...

NBK466 said...

Aku nie sapa laa skg KA nak jemput.. Dulu yo den disanjung2 sbb handle waste..tapi sekarang.... habis madu sepah dibuang.. hwwwuuuaaa...

cikdinz said...

kc - tengah plan raya haji nak buat apa plak. kalu join sekali budak sunat ok gaks. buat kenduri besar gitu....

kaklong syikin - memasing menitiskan air mata tanda kesyukuran. tetiap tahun dapat makan kambing panggang...hehehee...

kopi suam - pekerja yg beragama hindu pun ramai. jadi sekali harung buat 1 majlis...

mak lang - dah pergi booking lembu 5 ekol....

nbk466 - lain kali ikut lah sio iskandar tu.
kau tinggalkan md nor ngan lan kat opis....hahahaaaaa....

wan said...

Uih mak aiii

Siap booth ayam & kambing golek tuh. Terliur aku.

Ayu said...

lambat takpeee
better late than never :P

Mama Risyiariana said...

apsal tak kabokan kat aku ada ayam ngan kambing golek ni!!!kita kerja satu group kot lanak semawe....

NBB said...

kira delayed telecast le ni.. orait le tu.

~ yus ~ said...

raya dah habis baru nak buat majlis ker? Ynag bestnya ada makan-makan, ye tak cik dinz..

cikdinz said...

wan - di dtgkan khas dari luar negeri sembilan. dari selangor daaa...

ayu - better late, than we can eat a lot....heheheeee.....

mama risyiariana - betul ke kita 1 group ni. biar betoi ni....

nbb - doc punya telecast mana. hari tu ckp ada majlis hari raya...

yus - makan sampei guling-guling. best nya....

Lollies said...

pergh menu dia. golek golek semua.

arsaili said...

salam kenal..uikss nape tak update

cikdinz said...

lollies - orang dia sampei tergolek-golek makan....heheheee...

arsaili - selamat dtg ke blog ni.
bukan tak nak update tapi sibuk sgt. ada banyak keje laks....