Thursday, November 8, 2007

Ada hal

Pepagi ni nak kena pergi KL ngan boss. Ada meeting kat HQ. Dah tau orang ramai cuti pun nak buat meeting.

Petang kang nak terus pergi Perak. Ada program kat sinun sampei hari Isnin. Nanti cerita haa.

So kepada yg menyambut deepavali, selamat hari deepavali.

8 comments:

wan said...

OOO... tengah kat Perak la ni ekk?

mama ranggie said...

hapdet nanti tau!

zino said...

kalau kat ipoh jangan lupa mee rebus ramlee hehe..

maklang said...

laa..tak sambut raya ke?? setahun sekali aje dapat makan free thosei tau...

harap2 enjoy kat perak tu!

cikdinz said...

wan - dah balik dah. baru hari ni start keje.

mama ranggie - ada. jgn susah hati haa...

zino - sampei lenggong. tak berenti ipoh pun.

mak lang - dah makan dah tosei kat umah YB...heheheee...

NBK466 said...

Murka sungguh den org tak menghormati raya Deepavali..tapi den pun kena masuk keje ari tuh..he..he..he..

cikdinz said...

nbk 466 - apa barang keje. aku pergi beraya daa...

lindosh said...

nak itot la bro.. bosan neh