Monday, December 3, 2007

Last wiken

Last wiken nothing special, cuma ada lah lawan bola friendly dgn Budak Pos PD. Dah lama plan tapi memanjang menyibuk je. Tak dapat lah nak jalankan.

Macam besa, kilang kami yg takde padang sendiri ni menumpang lah kat estet guthrie kat sebelah nun. Malunya nak citer kat korang. Bisnes juta-juta tapi padang bola sendiri takde......heheheeee.....

Aku tak main. Dah lama pencen.....




Amcam, ada gaya jadi pengurus pasukan tak. Tengah bincang budget kelab tuk tahun depan tuh....




Bergambar dulu sebelum berperang kat dlm padang...




Tengah tekun menonton....




Gol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Gol lagi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Dapat kad merah pun bleh tergelak-gelak. kat EPL pun tak jumpa mcm ni....heheee..




Dah selesai. Ref ni adek kawan aku. Dah awal-awal lagi bagi rasuah....hahahaaaa...
Kami menang 4 - 1.


p/s : petang ni ada friendly bowling dgn kilang koko felda. yg ini aku kena main sbb aku jadi ketua pasukan....(poyo jo)

24 comments:

achik said...

ooo rasuah ek.. patut la menang.. hahahhaha.. ;)

ajzie said...

hohohoho.. rancak betul cikdinz bersukan...

Ayu said...

sib baik bowling main.. kalo idak nak mengata dah hahahaha..
tahniah sebab menang yer :)

Alex Lacey said...

woit...nak jadi broker bola plak ker? heheheh....

anyway,tahniah!

cikdinz said...

achik - heheheee...nak idop.

ajzie - sukan tu sukan gak. akhirat jgn lupa....hahahaaaa...

ayu - ada lah nak mengutuk orang tu. dulu main bola tapi dah lama pencen. lutut lari alignment...

alex lacey - tengah cari player yg boleh dijual pada MU....huaa...huaa..huaa...

jadi bookie bola, kaya woooo....

wan said...

Uih, tak aci ler.

Aktif sungguh bersukan. Patutlah badan maintain jek CikDinz nih.

Bagus bagus.

ps: baby ok ke? dah pandai ape?

mama ranggie said...

wah..aktif gak ek cikdinz bersukan...padang tu mcm eden konal ajo...hehehe..padang seme sama ek?

kakLuna said...

fui-yoh..mcm MU tu....

Mama Risyiariana said...

betul ke manager cik din...ke ko tukang sorak ngan bancuh air jer....hak hak hak....

Kaklong Syikin said...

salam,

heheh..memang ada tokoh jadi pengurus.

tahniah..tahniah..

Akmal said...

cikdinz,
Peh, ada gaya tuuuu.

arsaili said...

lerrr..dah pencen ker..ingat main player ..ahaks

NBK466 said...

Masih menanti & ternanti2 invitation ko utk ajak friendly bolwing match nie...

Akmal said...

Oh ye, cikdinz,
please visit again my site at wiseup88.blogspot.com. sombaody said something about your comment there.
Cheers(",).

bunga rampai said...

Merah? Ermm.... tak sokong apa saja yang merah.

Salam :-)

cikdinz said...

wan - ni pun dah lama tak sukan. semenjak bulan pose hari tu. so, kena start balik.....

baby dafinah dah cuba-cuba nak pusing meniarap. sekarang becok berborak. 12/12 nnt dah 3 bulan...

wan bila due.....

mam ranggie - kalu pernah gi ladang tanah merah, mmg lah padang tu look familiar....heheheeee...

kak luna - ada gaya mcm MU kaa...

mama risyiariana - tukang sorak jer. tapi merangkap tukang beli jersey dan kelengkapan sukan kompeni...

ok hape.....

kak long syikin - tak nak lah jadi pengurus. nnt asyik kena pow je ngan player.
takan nak jadi pengurus sengkek kot....hua..hua...huaaaa...

akmal - belum pakai kot ngan tie lagi....heheheee...

arsaili - boleh main tapi 5 minit jelah....heheheeee....

p/s:rasa mcm dah tua plak.

nbk466 - semua dah bertanya. bila aku story ngan aypol, mcm takde feedback je. kau uruskan bleh. aku nak 12 orang. buat 4 team.

ada berani kaaaa.....

akmal - kau ni menakutkan aku jerk.... ada apa nih...

bunga rampai - tak suka merah yeik. kunying ok tak....

NBB said...

ni kena report dengan BPR ...hehe

Nunn said...

apasal padang tu cam tak de rumput je.....gersang

lindosh said...

jom wat gath utk blogger.. bro jadi ketua n organizer hihih.. adiah disponsor oleh bro! :P

sya said...

Wah mana aci main rasuah2 gitu

cikdinz said...

nbb - eeeee.... takutnya....hehehee...

nunn - rumput tu baru potong ko. hampes tul estet ni. kalu tak cakap awal, jawab nya main bola dlm lalang....

aku sebagai pengurus, rasa mcm nak pecat je tukang potong rumput tu...kekekkeeehh...kehhhh...

lindosh - memandai jo sis ni. bleh nak jadi organizer tapi kena masyuk banyak sket lah komisen....hua...huaa...huaaa..

nak buat kat mana yeik ?

sya - abang dia ref kat liga perdana malaysia.
lagi banyak dugaan. adek dia ref tuk estet je....heheheeee.....

Shumierain said...

patutnya cikdinz kalu dah bribe ref 2, gol 2 kasi la besar skit no nya..baru la b'baloi..

Queen Of The House said...

Menang sebab bagi rasuah ke? Mana aci!




Anyway, kebannyakan kilang di sana ada padang bola sendiri ke?

cikdinz said...

shumeirain - mmg lah nak menang besar tapi padang tu hampes belaka.

nak score jer bola tu tak kemana...

qoth - alar...rasuah air mineral jer....heheheeee....

boleh kata semua ada sendiri punya padang. kat samsung ada mini stadium. lagi dasat....