Thursday, November 1, 2007

Cerita raya (Part 2)

Aduh, apsal takde mood ni. Nak citer raya, malas. Nak citer kehidupan seharian, malas. Entahlah. Perut dah sebu asyik pergi open house sana sini. Macam-macam masuk. Nasi tomato lah, satay lah, nasi impit lah. Semuanya pergi. KL, Bangi, Batu Kikir, Melaka. Mana yg tak pergi....

Hari tu cakap nak sambung citer raya kan. Inilah gambar yg ada masa raya hari tuh.
















23 comments:

Ayu said...

Selamat ari raya..
comeinyaaaaa babu tu.. apa nama nya?

Nunn said...

boleh lagi cerita raya .......... raya kan sebulan..

pB said...

Lawa dapur tu...

pB berkenan dengan pilihan tiles tu ....

LED said...

tu bukan shift.tu assignment...heh heh heh

Cin Dinz nk beli lukisan? Mmg sy jual pun lukisan2 tuh. terpulang kepada penilaian brp org yg nk beli tu nk quote.

sy terima base on persetujuan dua pihak atas dasar tawar menawar...cehh tetiba lak

blog lulikasa sy http://kunst1816.blogspot.com/2007/10/mobius-trip.html

jun said...

wah !! gebu-gebu si comel-comel bertuah tu !! ck jun yang naik geram nengokkan !! ..

err.. apa pun , Assalamua'alikum ..
maaf , terlewat skit - Salam aidilfitri minal aidiwal faiizin yea untuk semua keluarga di sana ..

bunga rampai said...

Masa puasa ari tu sibuk dgn majlis berbuka sana sini. Raya pula sibuk dgn rumah terbuka sini sana. Alhamdulillah :)

Salam Aidilfitri Cikdinz, maaf zahir dan batin.

Baby dah besar ek ... comel pulak tu!

Lollies said...

waahh ada juga gambar keluarga bahagia. :)

zino said...

beraya kat dapur je ke hehe

wan said...

Sampai ati wooo gi Bangi tak habaq!

Eh, gambar wifey berseluar tu raya keberapa? Dah sihat ke dia?

MULAN said...

ooohhh raya dengan baby baru.. syoknya.. eiiyy geramnya.. raya jangan tak raya..!! tak kira lah nasi apa2 pon..

Faruha said...

Salam Cikdinz,

comey nye baby tu...

masih dlm mood raya ke cikdinz, murah rezeki org rumah tak payah sibuk masak2.

mama ranggie said...

wah..baru ler ade pict raya,lame banget tggu...wife dah abis pantang ke?bb makin comei ler...

13may said...

hehhe....malas yea cikdinz....
relax...perubahan hormon ajer tuh...

hahha :D

Mama Risyiariana said...

Suka tengok Anak dara mu itu!!!

NBK466 said...

Tak sempat nak beraya ke rumah ayohmu di Rantau...nak raya ker rumah baru org tuh tak mengajak pung..hu..hu..hu..

Kak Lady said...

Masih kecit2 anak2 cik dinz...heheh...comel...

Minggu ni abis dah posting pasal raya...selagi lom abis sebulan boleh cerita raya lagik...

Alex Lacey said...

suka baby itewwww...comel!!!

viruspadu said...

amboi kalu banyak nau open pegi, mmg kematu la perut tu... tp makan best best

cikdinz said...

ayu - welcome back ayu. lama dah tak muncul. sibuk ke...

makaseh...

nunn - betul tu. banyak nak citer. ada lagi....heheheee...

pb - itu umah kat kampung. abah yg pilih kaler tu...

led - betul ke. mahal tak kau jual. kalau mahal aku tak jadi beli lah...hua..huaa...huaa...]

takpe, nnt aku tengok haa...

jun . hi kak. lama tak nampak. comel ke...hehehee... ikut bapak...hua..huaa.huaa..

salam aidilfitri. maaf zahir batin..

bunga rampai - ada citer pasal open house ni. nnt lah citer...

lollies - gambar di pagi raya tak dapat amik. bini dalam pantang...heheheee...

zino - duk dapur tu sbb dah takde orang datang. aman jap...

wan - duk bangi yeik. lupo lah wan.
last week pergi putrajaya lalu bangi. pun lupo nak bagitau.......

wife belum habeh pantang lagi tu...

mulan - sendat dan senak...

faruha - 1 bulan ni gantung periuk...heheheee...
ni lah untung nya kengkawan ramai..

mama ranggie - lambat sket. hari tu balik cuti raya dah sibuk kat opis.

13 may - banyak lah kau nya hormon.
amcam bro. dah sihat ko...

mama risyiariana - nak buat menantu ke...heheheee...

nbk 466 - rumah aku tak terbuka lah tahun ni. tahun depan baru buka. aku pasang khemah ok...

kak lady - comel ke...

alex lacey - geramnya yeik...
berat dia bertambah mcm budak dah 5 bulan...

viruspadu - sampai ada umah yg tak dapat gi...

achik said...

comel2 anak cik dinz.. :)

kemat said...

wowo..liverpool menang bergaya...8-0..cayalah

KAMATO said...

comel-comel anak engkau....tahniah

cikdinz said...

achik - makaseh chik.

kemat - pagi ni mmg bangga betul lah.telah ku kabarkan pada semua liverpool fan kat sini....hehehee..

kamato - makaseh bang...