Monday, March 26, 2007

KARNIVAL FUTSAL 2007

Tempat berlangsung nye pentandingan Futsal KASB 2007...


Di dalam gelanggang Futsal tersebut...


Dok kat luar pasal kat dalam panas ya amat...


Aku ada di celah-celah penonton. Kalau korang teror, cobe carik aku kat ne...


Pemain dari KPJ sedang merawat pemain dari SUK, NS yg cedera.


Bebudak SUK, NS sedang memanas kan badan. Budak pompuan nih...


Sesi karaoke pon ada. Hadiah kami sediakan....


Perlawanan yang sedang di jalan kan.

dari kiri : Pengerusi Kesuka, aku, Kapten (B) Azman dan MD tgh tunggu Dato' S. Sothinathan...


Kami menyambut ketibaan Dato' S. Sothinathan.



Dato' S. Sothinathan merasmikan perlawanan akhir tuk kategori lelaki.


MD memberikan ucapan dan seterus nye majlis penyampaian hadiah.....

Hadiah-hadiah yg ditawarkan oleh pihak kami.



Juara kategori lelaki dari DOE Pulau Pinang.



Naib juara kategori lelaki dari DOE Putrajaya.



Juara kategori wanita dari SUK, NS.



Team KA dapat tempat ke 2 kategori wanita.



Pemenang tempat ketiga kategori wanita dari SUK, NS.


Team KA yg dapat tempat ke 4 kategori wanita.


COO menyampaikan hadiah cabutan bertuah yg dimenangi sendiri oleh driver COO...


MD menyampaikan cenderahati kepada Dato' S. Sothinathan sebagai penghargaan....


Jamuan makan yg disediakan kepada semua yg hadir...


Aku tgh menikmati satay bersama ajk-ajk yg lain....

Makan-makan tuk ajk bersama-sama COO sebagai menghargai kejayaan kami menganjurkan acara tersebut....


p/s : Album Futsal

23 comments:

pB said...

yang dok berucap tu Che Dinz ker??

Ajzie said...

yg mana satu cikdinz? Wahh ada team gol n gincu yea...

cikdinz said...

pb - yg berucap tuh MD lar. sy orang kuat kat luar jerk....

ajzie - teka sendiri lah. team "gol & gincu" ni kami akan hantor ke pertandingan dunia...hehehee....

copa said...

nice to see muslim people in non arabic countries am very proud of dat

Mama Sarah said...

meriah!

Kak Lady said...

Main futsal pun ade karaoke ke?

wan said...

Sothi tuh TM kat NRE. Ko keje NRE ker? DOE?

RaFFLeSiA MeRaH said...

haáh...dlm byk2 gambar ni yg mane satu cikdinz yerk...nak gak tahu...hehehehe...

NBK466 said...

Pernah 3,4 kali main futsal kat sana... Sedihnya KA tak buat tournament nie utk customer2 especially customer setianya..SCM.

p/s : Siapa nak kenal Che Dinz..yg paling SLIM cam tiang gol tuh dia lah..ha.ha.ha.

cikdinz said...

copa - proud about what, my freind...

mama sarah - itu belum kami punya karnival. lagi meriah...

kak lady - saja je adakan karaoke. takdelah dorang buring nnt.
dorang melalak dari kul 9 pagi sampei 6 petang nuh....

wan - apalah engkau nih. aku kat KA lah. kami ada hubungan yg baik ngan DOE & NRE.
Sothi tu selalu dtg.Azmi Khalid dtg tahun lepas....

refflesiamerah - yg tak hensem tu lah cik dinz...heheheeee.....

nbk466 - kalu buat tuk customer, aku nak charge mahal-mahal....heheheeeee...

p/s: teka, jgn tak teka....

Pisces said...

cikdinz yg kecik molek tu kan..?

achik said...

wah2 sgt aktifnya bersukan company cik dinz nih... syok tgk :D

Alex Lacey said...

alaaa...yg tgh suap satay tu kan? hehehehe...ke yg sebelah tgh suap satay tu? mana-mana jer lah....

loveujordan said...

ha dah tau dah mana satu cikdinz... kecil molek sebab tulah aktif.

Wah team futsal SUK NS hak pompuan tu 'macho-macho' lah :D

cikdinz said...

pisces - kecik molek mana lak nih. jgn salah orang sudah. naye jerk...

achik - this wiken kena gi penang. ada tour. bowling ngan DOE sana lak..

alex lacey - yg tak hensem langsung tuh lah...heheheee...

loveujordan - betul ke? kecik molek ke?
seksa tengok bebudak SUK tuh. tomboi je ada 20 orang...

wan said...

Aku sangat blur. Apakah KA itu?

D said...

ish... betul ke 'wanita' dalam kategori wanita tu? scarrry!!!

KAMATO said...

ramai yang tenguk futsal ke ramai yang tenguk karaoke

cikdinz said...

wan - apalah mu nih. KA tu singkatan Kualiti Alam Sdn Bhd. anak syarikat kpd UEM Environment.

d - kalu tengok, ngeri tuh. siap ada awek lagi. tp takleh tunjuk gambor. nnt menjadik isu besar...

kamato - dua2 sama ramai. tapi best karaoke lagi sbb ada awek cun nyanyi...ekekekekekkkkkkk...

wan said...

Ala cikdinz, dok nangis sgt ler nih jadi haru biru. Aku ingat hang seofis dgn hb aku. He He

babyface said...

wah.. syioknyer men futsal... nak gak men futsal, tapi geng2 kat sini sume control ayu. buhsan!

babyface said...

lupa nak bocor rahsia... cikdinz yang pakai baju putih kolar kelabu tulah... yg ada misai tu, yg tgh makan pisang goreng tu! ekekeke

cikdinz said...

wan - hb kat ne...

babyface - main lah futsal sensorang. payah kalu orang dah control ayu nih.

babyface - apsal bocor rahsia nih....
tak hensem kan...