Sunday, September 13, 2009

Budak kenit




Maseh ingat tak lagi tak budak kenit yg comot dengan kek ni. Last saturday sambut birthday dia yg ke 2 tahun. Kejap je si Nur Hazwani Dafinah dah besar kan.

Dah pandai buat macam-macam.Hari-hari nak ajak pergi jalan shopping. Mulut dia yg paling bising kat dlm rumah. Dia lah yg paling garang sampai kakak ngan abang kena belasah. Tahun ni je 2 kali masuk spital pasal demam ngan cirit-birit. Apa orang buat semuanya nak tiru. Macam-macam keletah si kecik ni. Tak tau lah bila dah ada baby nanti. Jgn dia buat bukan-bukan sudah...hehehehee....

7 comments:

shafarina said...

gagaga dafinah

dah besar ye skang. dulu gambar baby je dapat tengok. sekarang ha amek..

anggerik merah said...

cepat betul besar. Rasa baru lagi announce the birth of Dafinah... ni dah nak ada adik... Tahniah Cikdinz kerane memperbanyak kan umat Islam

Akmal said...

haha :D
comel. dia dah tunggang terbalikkan rumah ke cikdinz?

NONIE AZIZ said...

agaknya yang lahir 2007 memang garang bro...anak aku yang kecit tu pun sama!!!

JHaZKiTaRo said...

selamat berpuasa & selamat hari raya dari blog 'aku sebutir pasir'.. :)

Mama Rock said...

murah rezeki cikdinz, anka dah besar, tengah menunggu sorang lagi nih.
salam aidilfitri to you and family!

cikdinz said...

shafarina - lama tak update. ada banyak gambar sebenarnya...hehe

anggerik merah - tq.

akmal - boleh tahan lah kan.

nonie aziz - boleh jadi geng kenit dia 2 orang ni..

jhazkitaro - samo bro.

mama rock - insya'allah...