Thursday, January 17, 2008

Happy birthday Ummi....





Radja – Aku ada kerna kau pun ada

Cinta adalah anugerah yang Kuasa
Sang bila terasa betapa indahnya
Sungguh lemah diriku
Tak berarti hidupku
Bila tak ada dirimu

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yg pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

Aku ada karena kau pun ada
Dengan cinta
Kau buat diriku hidup selamanya

Aku ada karena kau pun ada
Dengan cinta
Kau buat diriku hidup selamanya

Andai ku bisa akan ku balas
Semua yang pernah engkau berikan
Terima kasih dariku
Atas ketulusanmu
Menyayangi diriku

22 comments:

NBB said...

semoga happy satu family. ada acara tiup2 lilin tak?

nanonano said...

lomentiknyee chedinz neh,
huhuhu,
epi besdei ummi
:D

Kopi Suam said...

happy birthday semoga panjang umu dan dimurahkan rezeki....amin

Mama Risyiariana said...

jiwang karat CikDinz....muka jer ganas muahhahaha

QasiehFirdaus said...

uhu.. happy birthday tau ummi.. :)

silversarina said...

happy birthday !!

cute semuanya !!

zino said...

selamat hari lahir tertunda...

JHaZKiTaRo said...

lagu ni mmg best.. :)

kc said...

hepi besday kat yr ratu. cantik rumah you....ahaks!

~ yus ~ said...

waah..romantik juga rupanya cikdinzz ni..:D

Happy Belated birthday to your beloved wife, moga dimurahkan rezeki dan terus gembira seisi keluarga

viruspadu said...

awww romantiknya dia

hepi besday to ummi... panjang umur, murah rezeki hendaknya

bahagia selalu

NBK466 said...

Che Dinz...UMMI yg ko maksudkan tuh SITI ko OMAK ko? he..he..he.. Bila nak buat makan2?? Kempunan den nk tgk umah ko...tool box pun den tak amik laie...hu..hu..hu..

mama ranggie said...

hepi besday...

romantik gak cik dinz ni yer!

Zakiah said...

wa..karat la hang ni che din. Bini hang comei!!!

cikdinz said...

nbb - makaseh. ada.....

nanonano - heheheeee....

kopisuam - makaseh kak...

mama risyiariana - kau kunci cinta ku di dalam hati mu...huaaa...huaa...huaaa...

qasiehfirdaus - makaseh....

silversarina - makaseh kak....

zino - hahahahaaaa...

jhazkitaro - ko pun suka ke bro...
tapi lagu ni punya meaning touching wooo.....

kc - itu umah my parents kat kampung...

yus - malu eihhh....

viruspadu - makaseh....

nbk466 - lagi mau tanya. bini aku lar. omak aku dah sudah bulan lopeih....heheheee....

mama ranggie - malu nye den....

zakiah - comel ke? aku rasa mcm nak cari lain jerk...hahahahaaa....

Zakiah said...

oiii hampeh tul. Nanti aku jumpa bini ko aku report!!!!!. Ha..akudah save kan page ni..muahahhahah...

Kaklong Syikin said...

salam

hepi besday ummi. moga terus sihat sentiasa dan ceria demi keluarga tercinta :)

sori lama x ke sini.

ZH - Ena said...

alahai romantiknyer..takder mkn2 kek ker??

myfisol said...

happy b'day lah kepada yang tersayang tu...semoga bertambah bahagia dan ahli keluarga...

13may said...

Hepi besday buat ummi!

:)

arsaili said...

happy birthday to ur wife..suka gak lagu radja ni

cikdinz said...

zakiah - kuota ada 3 lagi lar....heheheeee....

kak long - thanks kak long...

zh-ena - ada tp tak sempat nak download. keje banyak...

myfisol - thank you...

13 may - makaseh...

arsaili - makaseh....