Thursday, January 3, 2008

Aktiviti korban kat tempat kerja

Seperti biasa, amalan wajib pada setiap tahun bila menyambut hari Raya Korban. Aktiviti di jalankan dgn jaya nya kat tempat kerja aku walaupun kehadiran agak kurang dibandingkan tahun-tahun sebelum ini. Agaknya ramai yg ambik cuti panjang dan balik kampung....

Cerita bergambar jelah yeik....

26 comments:

achik said...

selamat thn baru cik dinz.. :)

Akmal said...

cikdinz,
mmg tiap2 tahun buat ye? seronok jugak makan daging byk2 nih. pastu darah naik, pening kepala, hahahaha.
selamat tahun baru

myfisol said...

rajin lah cikdinz dalam aktiviti2 camni..lepas ni kacau bubur asyura pulak..

NBK466 said...

Itu ler...buat sup GEARBOX tak ajak kenkawan...

silversarina said...

salam rindu,

Selamat Tahun Baru buat cikdinz sefamili.

InsyaAllah akak akan kembali 'mensurf' blog ni...

loveujordan/silversarina

maklang said...

wah...sedapnya minum air tu...sampai tak nampak muka!

cikdinz said...

achik - selamat tahun baru...

akmal - dah jadi acara tradisi. nak eratkan hubungan antara bos dan pekerja. ok gak kan....

berat aku dah naik. risau nih....hehehee....

myfisol - besalah, nak bodek bos...hahahaaa...

dah kat mana nih....

nbk466 - aku pun rugi gak. lupa beli strow kat kodai...
semua hampa jerk....

silversarina - welcome back kak. lama dah tak dengar citer.

salam tahun baru yeik....

mak lang - sirap bandung tuh dibuat oleh MD kami. orang johor lah katakan. itu yg sodap kot......

nasib baik tak kena cirit birit....heheheee....

sya said...

Korban korban jugak .. jangan makan daging bebanyak.. tak elok

mama ranggie said...

hepi new year cik dinz...

salam maal hijrah...

hehehe...

Mama Rock said...

salam maal hijrah...wah, meriah sungguh kat opis pun berkorban jugak. kita orang ni berkorban kat surau depan rumah tu je. selamat tahun baru.

cikdinz said...

kak sya - berat dah naik nih. cemas gak sbb dah lama tak bersukan...heheheee...

mama ranggie - salam tahun baru...

mama rock - baguslah tu kak. bleh kenal jiran-jiran. kawasan saya takde surau lagi. mggu ni baru nak meeting buat surau baru....

Kak Lady said...

Selamat Tahun Baru Cikdinz....

arsaili said...

salam tahun baharu..harap lebih maju jaya yer

cikdinz said...

kak lady - salam tahun baru kak lady. lama takde citer kak. sibuk ke dgn anak sekolah...heheee...

arsaili - salam tahun baru juga. maseh kat m'sia ke atau dah sampei tempat lain nih.....

bunga rampai said...

Moga pengorbanan diteruskan untuk tahun baru 2008.

Salam Maal Hijrah 1429 :-)

hakim dirani said...

Selamat tahun baru dan salam ziarah.

Meriah laa korban di sana..

ajzie said...

salam maal hijrah ..

QasiehFirdaus said...

kamu ke tukang semelih itu? :)

ZH - Ena said...

selamat thn baru cik dinz

arsaili said...

salam maal hijra bro

zino said...

salam maal hijrah..

meriah jugak tu..

bAiTi said...

cikdinz,

silalah update blog anda, hehehe.. :P

cikdinz said...

bunga rampai - mcm-mcm pengorbanan yg perlu dibuat kan....

hakim dirani - salam maal hijrah.

selamat dtg ke blog ini...

ajzie - sama lah kita....

qasiehfirdaus - saya takut darah yg banyak. jadi tukang makan sudah ler....heheheee...

zh-ena - salam tahun baru juga diucapkan....

arsaili - samo lah bro....

zino - sama lah kita bang zino...

baiti - rasa mcm takde lak nak update. ini yg takde n3 baru.
sebenarnya ada banyak citer....heheheee...

lindosh said...

salam maal hijrah bro!

hapdet hapdet! :P

Zakiah said...

aku teringat ringat mussles kat bawah tuuuu...korban ada bbq ader...biler nak sponsor kenduri rumah aku ni??

cikdinz said...

lindosh - takde nak hupdate lah....hehehee...
mood takdo....

zakiah - aku beli sosej je lah Z. bleh taks...heheheee...