Sunday, September 23, 2007

My latest edition

Seperti yg dijanjikan, inilah dia my new spice girl. Sorilah lambat sbb bulan pose ni mood nak menaip susah nak mari. Jadi, hari ni lah yg boleh...











42 comments:

pB said...

Salam ...

Tahniah sebab dpt baby girl ...

Tak kan gambor jer..
Namanyer maner ....

Besau nyer puting ....

bAiTi said...

TAHNIAH, Cikdinz..

La.. duk seremban ke? Insya Allah, saya boleh hantarkan tempahan. :)

Led said...

waaa dapat baby girl...bestnye...

congrats byk2....

doakan baby girl ni akan jadik mukmin yg terbaik...

wan said...

Ala comelnyaaaaaaaaaaaaaaa!!! Rasa nak cubit2 je, jgn bg dia lena tidur!

Masa pantang ni, dia banyak baik ke banyak jaga malam cikdinz?

Zakiah said...

tahniah che dinz....

nama mano jang!

besarnyer puting dier...comel!

Mama Risyiariana said...

Ala tomei-tomei...tiut-tiut...mesti si abg ngan si kakak asik membelek kejenya kan!!

NBK466 said...

Manggai...tingginya batal tuh..besarnya puting dia...(yg dia hisap tuh laa, bukan puting lain..)

cikdinz said...

pb - terima kaseh.
nama dia nur hazwani dafinah.
beli puting tu masa balik dari spital...

baiti - makaseh.

hantar seremban bleh ke? sy ni hantu almond london. mesti habeh semua balang...

led - makaseh bro...

wan - boleh tahan lah dia punya kacau. nasib baik dia nangis low tone. kalau high tone, habeh lar...

zakiah - makaseh z. namo eih nur hazwani dafinah. simple tapi penuh makna...hehehee....

mama risyiariana - habeh dikejekan. risau tul...

nbk466 - kau ada je kan. mana majlis bukak pose...

achik said...

tahniah cik dinz.. comelnya dan bestnya nama dia.. nur hazwani dafinah.. ;)

bAiTi said...

cik dinz, nnt bgtau saya nk order brp yer..

almond london RM 17/50 BIJI. RM32/100BIJI

Mama Rock said...

cikdinz, congratulations...penuh la gambar raya tahun ni :)

Lollies said...

Ya Allah comelnya!! Subhanallah

Seronoknya dapat baby. Tahniah tahniah!

mama ranggie said...

cikdinz,
comelnyer...geramnyer mama tgok...raya ni sure byk dapat duit rayo...nak cium sikit leh x???muah..muahh...

zino said...

tahniah tahniah...

comel nya dia.. hehe

D said...

congrats...

cikdinz said...

achik - makaseh....
sedap ke nama tuh? nama tu simple tapi penuh makna...

baiti - ahad ni sy akan berada di bangi sbb ada majlis buka pose. mungkin boleh collect. boleh lah RM32/100 biji. sempat ke kak?

mama rock - heheheheee....makaseh.

lollies - makaseh...

mama ranggie - nnt dia yg collect lebih dari akak ngan abang dia...hihihhhhiiiii...

zino - makaseh...

d - thanks...

kc said...

amboi amboi sonoknyer dapat baby baru ek cik dinz? lagi best laa rayer tawun ni. gerenti member tu dpt duit rayer bnyk dr sedara mare...ahaks!

Alex Lacey said...

sukerrrr tengok baby comel lotei...ni rupa ayahnya ke mak nya?

mak nya sihat? tahniah utk cik dinz dan isteri...

goboklama said...

alaaaaaaa syomelnyaaaaa.... Ciumkn sket! Cubitkn pipi skali! Tahniah utk cikdinz & wife :)

NBB said...

congratulation cikdinz

Faruha said...

Tahniah..tahniah cikdinz,
makin meriah la raya tahun ni.

bAiTi said...
This comment has been removed by the author.
Kak Lady said...

Tahniah cik dinz...hehehe...comelnya baby...suka sangat ngan bebudak kecik...suka cium pipi diorang...wangi...

13may said...

Tahniah cikDinz sebab dpt baby girl ...

MULAN said...

nurhazwani dafinah.. welcome to the world. simple apa tu cikdinz, berbelit menantu nak sobut masa akad nikah nanti..

lindosh said...

comel.. mcm nak geget je hikhik

cikdinz said...

kc - mau nya tak sronok. dia lah yg paling bertuah...

alex lacey - ontahlah rupa sapa..

goboklama - dah cubit dah...nak duit raya...hehehee...

nbb - tenkiu..

faruha - makaseh.

baiti - alamat kampung. lot 284, kg masjid, 71200 rantau, negeri sembilan....

kak lady - semua orang ckp dia comel. betul ke ?

13may - tenkiu bro.

mulan - biar padan muka menantu tu.
nak anak orang sendiri mau ingat lar...heheheeee....

lindosh - amboi, sampei nak gigit-gigit plak ye....

kasihlatifah78 said...

tahniah laa cik dinz...

comei nyer...bila tengok baby nih...tingat masa qaisara baru lahir dulu....

kecik2 dah ajau hisap puting????

bunga rampai said...

Salam,

Alhamdulillah semua selamat.

Ooohhh, comelnya! Nama juga cun - Nur Hazwani Dafinah. Bolehlah panggil manja Dafi kut ... gurau :))

Tahniah Cikdinz!

cikdinz said...

kasihlatifah78 - makaseh...
kena sumbat puting sbb asik nak nyonyot jer....

bungarampai - makaseh...
wife yg nak nama tuh. ejek panggil dafi...heheheee....

kakLuna said...

apa makna dafinah tu..cam sedap bunyik nya..

Ajzie said...

Salam
Comel nya dia....
Siapa kah nama nya,,,

Tahniah buat Cik Dinz dan isteri..

bAiTi said...

err.. cikdinz, Rantau tu kat area mana? kalau seremban tu saya tahu ler sikit2.. :P

cikdinz said...

kak luna - dafinah tuh maknanya kekayaan ku..
best tak ?

ajzie - thanks zie..
nama dia nur hazwani dafinah.

Mummy Rizq said...

alaa... tengok lah pipi gigirl tu... geramnya. rasa nak cubit cubit..

cikdinz said...

baiti - rantau tuh dekat dgn seremban. takpe lah, hantar kat alamat ni - no45, jalan d'areca 2, taman bandar senawang, 70450 senawang, negeri sembilan.

mummy rizq - berat dia dah naik jadi 3.7kg. lagi tembam wooo....

bAiTi said...

taman ni yg dekat ngan Giant tu ek?

cikdinz said...

ya betullllllll..............

::QasiehFirdaus:: said...

amboiiii shumel nye bb tuuuu.. nak pinjam sehari dua leh ke? hihihi

ape name dia tuu?

zino said...

ni mesti hari hari asyik dok belek baby tu je kan hehe

Nunn said...

tahniah brader.... bertambah lah umat nabi ....alhamdullilah.

cikdinz said...

qasieh firdaus - mana boleh. orang punya lar....hehehee...

zino - mau taknya...

nunn - makaseh bro...