Tuesday, May 29, 2007

I'm back

Fuhhhhh !!!! selesai jugak shutdown. Hari ni line production dah start balik. Semua orang dah bleh balik awal termasuk lah aku. Memasing dah mula nak mengulor balik seperti besa. Yg ajak lepak kat kantin pon dah ada.....heheheeeee...

Hari tu dah janji nak citer pasal family Day tapi tak sempat. Sehari lepas family Day terus shutdown. Ada patut kaa... So, adalah sket citer bergambar berkenaan Family Day Carnival hari tu utk tatapan semua. Tak habeh download gambar lagi. Tunjuk apa yg ada dulu lah yeik. Semoga terhibur.....

5 comments:

loveujordan said...

Colour hijau company you ni memang cantiklah..sama-sama hijaukan bumi ini...hehehe .

apasal pulak merajuk tak dapat makan tengahari ????? catering silap kira ke ???

wan said...

best ah family day dia.. grand giler.

cuti sekolah ni gi mana pulak cikdinz?

Ajzie said...

Âmboiii ramai nya cikdinzz.. Berapa ratus org semua tuh.. Memang tutup satu Sunway Lagoon ker hari tuh...

NBK466 said...

Wah..satu UEM Group banjiri Sunway Lagoon... meriah... Takde gambar acara sukaneka ler? Ada ker? Kalau ada musti ko tak masuk kan? he..he.he..

cikdinz said...

loveujordan - cantek kan kak. hijau jerk. nasib baik lori pon tak hijau jugak...heheheeee...
ntah hape dorang kira. lunch leh tak cukup. mmg silap kira pon.

wan - grand giler. pasni taknak pergi lagi.ramai sgt.
hari tuh pergi jempol ada jemputan kawin. this weekend mungkin gi melaka.

ajzie - mana ada ratus. tak main lah. yg ada masa tuh ada 10,000 orang. takde ruang kosong pon kat sunway. ada berani kaa...
bayar sunway RM1.2 mil tuk tutup semua.tapi bayar RM800k tuk tutup 1/2 hari jer.

nbk466 - sukaneka ada kes parah sket. 1 kompeni tuh dia buat, pastu yg masuk pon suku sakat dia jer. kami tak dapat info. jadi tengok jelah dorang sukaneka.aku pon tak dapat main. hampeh tul...