Tuesday, May 15, 2007

Sibuk..........

Arrrgggghhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!! Apsal sibuk benar nihhhhhhhhhhhh............

Sori, takde N3 yg baru. Sibuk dgn shutdown kat kilang. Nnt akan diceritakan kesah Family Day setelah semua nye selesai.



Aku berbincang dgn Engineer


Bumbung opis ngan prduction sama je hijau.


Macam kenduri kawin. Khemah banyak...


Tinggi tak tempat tuh.

19 comments:

MULAN said...

biasa la kalu plant shut down. mau ada yg tido kat plant macam hubby saya ni. waaahh.. ramai kat klia sambut datuk paduka sharifah tu.. syabas semua..

maklang said...

kami pun tengah sibuk sampai server pun shutdown dengan sendirinya..penat jugak server tu agaknya...

loveujordan said...

shutdown ...darah daging my family...dulu ada jugak geram ( hubby tak balik-balik rumah !! ) now....faham sangat dah ....

take care !!

wan said...

oh macam tu ke?

takpa, takpa.. kang tulis entri baru eh!

13may said...

selamat selamat...

eh! cik Dinz keja kilang hapa???

RaFFLeSiA MeRaH said...

takper2, takper wat keje yerk....

Ajzie said...

cikdinzz gambar cikdinzz ker tuh? sibuk bebenor nampaknya...

Kaklong said...

salam,

berkenan plak ngan kaler hijau bumbung tu

pB said...

keciannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

D said...

HeHeHe.. ingatkan den sorang je yang sibuk, rupanya orang lain pun sibuk jugak yek?? Asyik family day je cikdinz?!

Lollies said...

tu gambar awakke?

Mama Sarah said...

ok kita nantikan entry lepas ni.

cikdinz said...

mulan - takde lah kena tido kat kilang. paling kuat pon kena balik kul 10 mlm jer...

maklang - server tuh pon nak kena pergi holiday gak kan, berehat. bawak lah server tu gi bali ke, phuket ke. nnt ok lah tu...hihihihihhhiii.

loveujordan - nasib baik tak kena bawak tilam ngan bantal ke kilang.

wan - banyak n3 sebenarnye nih...heheheeheeee...

13may - selamat semua nye. Waste Management Centre kat Sbn.

rafflesia merah - nak ngulor kejap pon takleh. nasib baik lah weekend takyah standby.

ajzie - yg kat belakang tuh gambar sy ler. amacam, hensem tak pakai uniform hijau...heheheheeeee...

kak long - peminat kaler hijau rupa nye. kena pakai hijau sbb ia melambangkan alam sekitar yg penuh kehijauan.

pb - simpati lah yeik....

d - awal tahun hari tuh KA punya. Yg kat sunway nun UEM group punya.
jadi function ada 2 kali setahun...

lollies - heheheeeeee...yg tak hensem kat belakang tuh...

mama sarah - yapp...terima kaseh kerna sudi menanti.

NBK466 said...

Lama dah tak jejak kaki kat KA... sejak Is amik alih Environment nie..

achik said...

cantik la warna hijau kilang cik dinz.. ;p

cikdinz said...

nbk466 - meh lah dtg sini. nnt aku belanja kau makan.

achik - kehijauan yg memukau kan....

13may said...

brader....
busy betoi nampaknya:)

jun said...

assalamua'alikum CikDinz,

ni lah di katakan , sehati dan sebumbung = sama-sama kaler ijau.

sini , konsep plant-shutdown , plant-tutup-boleh-balik-awal-singgah-pasar-beli-kepala-ikan-buat-asam-pedas ...

apa pun , selamat bertugas yea.

cikdinz said...

13may - sibuk lah bro. tapi ni dah ok dah.

jun - wassalam. dah ok dah pon. kaler hijau melambangkan alam sekitar yg nyaman dan bersih....