Wednesday, February 7, 2007

SURAT NAK RESIGN

Kepada sesapa yg nak resign, ini ade 1 contoh surat resign yg aku dapat dari kengkawan. Sila rujuk contoh surat yg dilampirkan di bawah. Semoga berjaya dapat keje baru.....



p/s: kalu nak best, sila tambah bahan-bahan yg ade mcm kobis, timun, garam, gulan dgn sesedap rasa.....heheheeeeee....

11 comments:

Pisces said...

ooo.. kuat sungguh penangan blog nie yer..

Kak Lady said...

Hahahaha...tak senonoh betul...tak pasal2 blogging yang jadi sebabnya....

Mama Sarah said...

keh keh keh... sabau je lah. abih kalau si boss yang hantu blogging mcmana pulak? gulung tikar ke?

Kaklong said...

salam,

wah..kes parah ni :D

tahniah di atas kemenangan itu ya..mesti en.shah malu gitu

maklang said...

kes parah ni cik dinz....

acik ila said...

cikdinzz nie memacam lah.. ingatkan surat resign bebetol tadik .. khikhikhi..

cikdinz said...

pisces - nak kena tangan-tangan kan si blog nih..hehehee!!!

kak lady - blog forever!!!!

mamasarah - kalu boss pon memblog, kompeni tuh jadik goblog...ekekekkkk...

kak long - yes!!! yes!!!!!

mak lang - kes parah yg gitu sadissss sekali!!!!!

acik ila - nak resign ke???? nak contoh surat resign yg betolll...heheheee...

NBK466 said...

Che Dinz...den tau ler ko dgn resign nie dah sinonim..miah..ha.ha..

cikdinz said...

kao tak tau ke resign nih hobi aku no 2 selepas membaca dan bowling.
tp lps nih nak tukau lah hobi no3 tuh....heheheeee.....

p/s:bukan kan kata surat nak resign, nak buat CV pon leh ajor..ekekeekkkkk....

MULAN said...

wakaka... tipah ini tertipu!! ingat real gitu. mana tau kot2 boss tu pun sama kaki??

cikdinz said...

syyyy!!!! jgn bagitau oghang lain.