Tuesday, February 6, 2007

KEMENANGAN UNTUK DIRI KU...

Setelah 2 hari riuh rendah di department ku dek kekecohan dari pihak Encik Shah dan juga dari pihak management di HQ, semua orang pun bersama-sama menjadik kecoh. Benda yg baik perlu di kongsi bersama-sama mcm kes kekecoh nih.....ekekekeeeekkkk!!!!!! Kerusi sumer oghang belom panas lagi, dah sibuk kena mencarik dokumen yg hilang setelah berhari-hari di carik.

Nak jadik citer sejarah malaysia, assistant Encik Shah sebok bermain email-emailan dgn sumer orang kerna dek dokumen yg hilang tuh.... Sumer oghang membalas sambil memfire balik mamat tuh kerna menyebok kat oghang lain sehinggalah mamat tuh pon menjadik tension yg amat sangat dan hilang akal kejap sambil separuh sedar gituuuu.....

Hasil peneletian, pencarian dan pemerhatian yg telah mamat tuh buat sepanjang hari sesambil membanting tulang, mamat tuh pun menjumpai dokumen tersebot yg sedang lenggang kangkong kat atas meja Cik Shah.

Yahooooooo!!!!!!!!!!! satu kemenangan tuk diri ku dan department kerna telah berjaya menjatuhkan ego seorang lelaki yg betul-betul berlagak, bongkak dan ego berlebihan.....

Sehingga ke hari ini kami 1 department belom lagi mendapat ucapan mintak maaf dari seorang lelaki yg egostik lagi spastik.......

Sekian, terima kasih kengkawan sumer.........

10 comments:

NBK466 said...

Che Dinz...dept ko dah 'menang' tuh tak gi karaoke beramai2 ker? he..he.he.

cikdinz said...

lom gi lagi. memasing tgh tunggu duit saham.nnt gi makan free woo!!!

goboklama said...

cerita ni cliche le cikdinz,tapi memang best kalu dpt.tengok muka slambabodo org2 brkenaan bila dah trkena kan? nasib baik le qisst dok sensorang kat opis,takde org.nak kacau.

yus said...

mmg padan dgn muka dia ekk...berlagak sgt...bagaimana aksi dia lepas tu??

p/s: Cikdinz..saya pun gurau ajer tau..tak marah sikit pun...

cikdinz said...

goboklama - sorang jer kat opis.boring nye...

yus - malu lah, ape lagi. tp kalu orang yg ego nih dia buat selamba jer...

goboklama said...

cikdinz,apalak boring? rakan2 blogging ada, takdela boring,hi..hi..

acik ila said...

kah.. kah.. kah.. itu le berlagak sangat.. mesti lepas nie dia berhati2 kalau nak marah orang.. :D

cikdinz said...

goboklama - oooo...tak buat keje yeik. sibok blogging yeik!!!!

acik ila - den pon ego gak...heheheeee....

goboklama said...

cikdinz,syyyy....

cikdinz said...

ape syyy!!! syyy!!!. nnt bagi tau boss baru tau......