Sunday, January 7, 2007

For the first time

first of all, nak ucapkan thank you very-very-very-very-very much pada NBK466 memperkenalkan aku pada dunia blog nih...
after percubaan and demi percubaan and another percobaan, everything seems fine jer.....
segan gak.......kalu ade apa-apa yg tak best, sila maafkan yeik.....I'll try to improve....

as usual, today is monday and everyone in monday blues including my boss laa.
most of the time sumer buat-buat sibuk ngan keje yg bukan-bukan especially aku ni haaa...
tak tau nak buat ape dari pagi sampei lah ke petang.....paler sumer tengah wenggggg!!!!!!!

yesterday gi main bowling ngan geng-geng lama setelah 3 tahun aku di perantauan....
for the first time dapat kumpulkan family for this small gathering (some of the geng can't make it, mabe ade hal lain)....unformal activities for this year opening....
congrates to all my old buddies......

my d & s paling happy.....dia lak yg menyebuk nak baling bola boling tuh.....
budak umur 4 & 3 tahun.....manalah tau nak main boling..my wife plak dah 5 tahun tak main boling. memanjang masyuk longkang jelah.... sian dia,muka toya jerk.......takpelah, nanti kita gi main lagi ngan anak-anak.....lagipun seronok tengok my kids happy.......

4 comments:

NBK466 said...

Wah..berani ko buat blog yek..ha.ha.ha. Welcome to the blogger's world. Wah..berani ko buat blog yek..ha.ha.ha. Welcome to the blogger's world.

Memandangkan ko pun dah jadi org N9 semula..tahun 2007 nie BAKOB akan kembali mengganas... Dah rancang outing insyallah ujung bulan 2. And since last time ko tak joint...we all sepakat lantik ko jadi organizer.. Semalam tak sempat nak borak... Nanti2 kita cerita...

Memandangkan ko pun dah jadi org N9 semula..tahun 2007 nie BAKOB akan kembali mengganas... Dah rancang outing insyallah ujung bulan 2. And since last time ko tak joint...we all sepakat lantik ko jadi organizer.. Semalam tak sempat nak borak... Nanti2 kita cerita...

NBK466 said...
This comment has been removed by the author.
cikdinz said...

apsal kao nye citer nih berbalik-balik..
kao tak pueh hati ngan aku kaaa....
oklah, aku tak nak blog lagi lah...heheheeee.....

nak aku jadik organizer....
bagi aku gi family day dulu 20/1 nih..
aku nak tiara beach resort...stay sane1 malam...
kalu ok nnt plan bebaik...

cikdinz said...

banz, camne nak promote blog aku orang lain haaa.........
aku tak tau lah....
orang lain nyer blog sumer aku list down....
aku amek yg motan-motan (important) je...