Monday, September 15, 2008

Happy birthday



Selamat Hari Lahir diucapkan buat anakanda tersayang, Nur Hazwani Dafinah yang ke setahun.

Semoga menjadi anak yg solehah dan patuh kepada keluarga.

Daripada : Abi, Ummi, kakak dan abang....

21 comments:

mamaranggie said...

hepi besday to ur doter...

13may said...

hepi besday buat Nur Hazwani Dafinah :)

anggerik merah said...

heppy b'day to Nur Hazwani

ibuVouge said...

semoga jadi anak yg sholehin, permata hati keluarga

Ajzie said...

Dah setahun dah...... kejap nya masa berlalu......

silversarina said...

salam,

samalah birthday adik dengan hubby saya , nanti tahun depan boleh sambut sama-sama atok ye :P

maklang said...

happy belated birthday...

kejap aje dah setahun kan...

Akmal said...

Happy belated birthday to your daughter :)

MULAN said...

oohh dah setahun dah. kejap je kan..

hepi besday nur hazwani..

shafarina said...

hepi besday sayang dafinah!

nak hadiah meh datang rumah auntie hari raya nanti

Queen Of The House said...

Wah, macam dalam sekelip mata aje Dafinah dah besar. Maybe sebab Abi Dafinah dah jarang update blog!!

Happy Birthday sweet child.

kasihlatifah78 said...

hepi besday tu Nur Hazwani Dafinah.. dah setahun yea anak dara cik din...

Bunga Rampai said...

Selamat Hari Lahir untuk Nur Hazwani Dafinah.

Semoga menjadi anak mithali kebanggaan ibu dan ayah.

Salam :)

zino said...

selamat hari lahir juga dari uncle zino utk nur hazwani dafinah.. panjang nya nama dia hehe

zino said...

selamat hari lahir juga dari uncle zino utk nur hazwani dafinah.. panjang nya nama dia hehe

arsaili said...

salam..selamat hari jadi buat adik

cikdinz said...

mama ranggie - tq

13 may - tq

anggerik merah - tq

ibu vouge - insyallah

ajzie - kejap je dia dah pandai jalan. rasa mcm cepat sgt kan...

silversarina - nnt bleh celebrate ngan atuk...hehee...

mak lang - cepat betul lah...

akmal - tq bro.

mulan - cepat kan kak..

shafarina - nnt dafinah tuntut tau...hehehe...

qoth - abi dafinah sibuk cari duit lah kak...hehehee...

kasihlatifah78 - dah ada 2 anak dara kat umah tu.

bunga rampai - tq.

zino - ummi dia yg nak buh nama panjang. berbelit lidah...

arsaili - tq bro..

NBK466 said...

Hepi b'day gak..bila nak buat makan2?? he..he..he..

Mama Rock said...

ooih! kejapnya dah setahun...moga panjang umur, dimurahkan rezekei selalu.

Zabs said...

Salam Kenal CikDinz,

Semoga Nur Hazwani Dafinah menjadi anak yang solehah. InsyaAllah.

cikdinz said...

nbk466 - kali ni no problem. cakap je bila nak mari...

mama rock - tq.

zabs - selamat datang ke blog ni.
thanks.