Thursday, July 10, 2008

Salam semua

Uihhh!!! Lama betul dah tak hupdate. Sorilah kengkawan semua. Semenjak dari kuar hospital hari tu, terus sibuk dengan mcm-mcm aktiviti yg melibatkan family dan jugak kompeni. Itu yg lama takde citer.

So, sempena amek berkat hari ni hari Jumaat, rasa mcm nak coba lah update sket. Tapi citer panjang lah kan sbb dah lama simpan. Nak buat karangan bahasa malaysia darjah 6....heheheeeee....



Sekarang Nur Hazwani Dafinah dah pandai macam-macam.






Celebrate besday kakak & abang sekali. Sorang 5 tahun. sorang lagi 4 tahun.






Jadi player bowling untuk UEM Sport Carnival kat Sunway Pyramid.





Aku kena jadi Team Manager semasa UEM Sport Carnival di Stadium Bukit Jalil.





Bawak anak-anak gi Zoo Melaka sebelum cuti sekolah hari tu.






Pergi Penang sempena Kejohanan Bowling Kaspen. Bawak family sekali.






Ini gambar trip ke Langkawi bulan June lepas.

34 comments:

silversarina said...

salam ,

Wah, banyaknya citer cikdinz, cover semua ye... selamat kembali dan bersyukur kerana cikdinz dah sihat dan wajah pun nampak sihat dan ceria.

arsaili said...

salam...bukan lama tak update..ni mmg tahap gaban petala ke 8 punya lama tak update..ekekekeke... N( kat belah mana? seremban ker...

arianna adrizal said...

wah~
bz banget.
hehe

achik said...

tu la.. lama giler menghilang..
welkambek.. :D

zino said...

lamanya hilang tetiba datang dengan macam2 berita hehe

myfisol said...

salam,

ini kira rangkuman semua la ni...byk yg berlaku rupanya, alhamdulillah dah kembali sihat pun...

Mama Rock said...

haa tu dia, sekali update macam2 cerita keluar :)

Akmal said...

Salaam
Uih sekali dia update semua...
Banyak aktiviti ye cikdinz. Alhamdulillah, tu petanda orang sihat walafiat :)

ZH - Ena said...

kesihatan dah baik la nie..byk gak story nak diceritakan..selamat kembali

maklang said...

selamat kembali cikdinz..

patut sibuk sangat...ligat betul..kemana2 aje...

Zakiah said...

wah ko cramp kan semua skali dalam ni...bertuah betui...

mama ranggie said...

welcome back cik dinz...ingat nak menyepi selama-lamanye...

NBK466 said...

Ko saja tunggu den blah baru celebrate b'day anak ko kan... udah ler den sampai KEMPUNANAN nak tgk rumah ko... Den di sapo lah..ekau tu KETUA LORONG...

MULAN said...

waaahhh.. alhamdulillah dah sihat. amboi penoh cerita ni.. seronok nengok..

cikdinz said...

silversarina - salam kak. banayak citer. saja kumpul. berat badan pun dah naik...hehehee...itu yg nampak tembam sket...

arsaili - bukan kan gaban jer. nak jadi otromen dah...hik..hikkkk...

kat senawang lar bro...

arianna - penat banget...hahaha...

achik - welcome to my blog again....hehee...

zino - banyak citer. dah ada cucu lom bro?

myfisol - makaseh bro...

mama rock - ada lagi. nnt lah citer...

akmal - how your study bro...

zh-ena - bila dah sihat ni, hati pon rasa senang sket. kalu tak, susah hati jerk...

mak lang - hi maklang, rindu ngan masakan mak lang...hehehe...

zakiah - ko belum jawab soalan aku. ko masuk iklan giant kan z...

mama ranggie - mana bleh sepi. rindu kat kengkawan sumer...

p/s:tak tengok lagi citer sepi. best ker...

nbk466 - sabar lah bro. tengah make over. raya nnt ko dtg ok...

mulan - bila sehat, ligat plak kan.lupa daratan jap...heheheee...

KAMATO said...

ingat dah lupa kat blog....

Kak Lady said...

cik dinz...sekali update...banyaknya gambar dan cerita...mmg dah bersawang betul blog ni dah...

anggerik merah said...

cikdinz,

banyaknya gambar...best jalan-jalan.

Semuga sihat sejahtera

bunga rampai said...

Salam,

Alhamdulillah dah sihat. Bertambah tenaga nampaknya hingga menjadi sibuk gitu.

Fuh, banyak cerita dan gambar!

Selamat kembali berblogging :)

JHaZKiTaRo said...

salam ziarah Pakcik Din.. :)

arsaili said...

salam..bila nak dtg perth

Queen Of The House said...

Amboi banyaklah aktiviti jalan-jalan! Alhamdulillah dah baik sakit. Dafinah dah boleh buat apa? Jalan? Hehehe.

13may said...

waaaa....selamat kembali abg dinz :)

pisces said...

cik dinz, citer hang mmg byk.. sib baik ikut shortcut..

huhuhu.. hang juara blog sawang ker..??

kc said...

mak oii tu dia! sekali hapdet mau berjela mata nak baca...

lenkali jgn lah hibernate lama2 ek...

shafarina said...

Hmmmmmmmm

BZ rupanya. Si Dafinah pun dah besar dah...

Pergi Langkawi tak bawa ole2 ke cikdinz?

Huhu

cikdinz said...

kamato - ingat lah bro. tak lupa...

kak lady - penat nak bersih sawang. tak settle lagi ni...hehehee...

anggerik merah - thank you...

bunga rampai - salam kembali...

jhazkitaro - tak balik m'sia ko..

arsaili - ada rejki, sampai lah nnt...insyallah..

qoth - lasak nya skang nih.dah pandai panjat sofa. bertatih sendiri jerk. suka cari gaduh ngan kakak dan abang...mcm-mcm...

13may - ko dah ok kan bro..

pisces - tengah cari gambar sawang tp tak jumpa. sesapa ada stok gambar sawang tak...hahahaaa...

kc - bertapa kat gua...

shafarina - bleh tahan lah ole-ole nya. cokelat, baju, pinggan mangkuk...mcm-mcm ada...

NBB said...

masuk sukan sukan tu banyak dapat hadiah?

Bunga Rampai said...

Salam Ramadhan Al-Mubarak, selamat menunaikan ibadah puasa :)

cikdinz said...

nbb - tak dapat pun...hehehe...

bunga rampai - salam ramadhan...

shafarina said...

la cikdinz, ingatkan dah apdet.

apa pun selamat menyambut ramadhan ye. berhemah bila soping raya. nak lak utk dafinah tu..

silversarina said...

salam ramadan buat cikdinz dan family.

bila nak update ni ???

aNIe said...

Selamat berpuasa cik dinz...

cikdinz said...

shafarina - hupdate sket jer...hehehee...

silversarina - citer bergambar. nak menulis, malas...

anie - selamat berposa...