Sunday, February 17, 2008

Ampun




Baru jer dapat anugerah penternak sawang yg berjaya pringkat kebangsaan....heheheeeheeee...
Akibat kebizian yg amat sgt, tak dapat lah kira nya buat posting baru kat blog ni.
Nntlah, kot ada citer masa buring-buring.....

Harap maklum...

25 comments:

mama ranggie said...

ya allah...

tahniah lah dpt award tu...

lama beno sepi...

bz sgt ek?

take ur time k!

Mama Rock said...

patut la macam senyap sunyi aje....rupa2nya busy ya..

wan said...

Mama Fahim berkata

Sawang tu banyak sangat keje pun boleh, takde keje pun boleh

ngengengenge

zino said...

selamat menternak sawang hehe

bunga rampai said...

Senyap sepi. Rupanya sibuk menternak hinggakan dapat anugerah :-D

Moga sihat ceria sekeluarga.

Salam :-)

pB said...

malas nak komen panjang panjang

sebab tau

tuan umah ni akan ambil masa berjaman pulak nak balas komen

he he he

kc said...

berapa sekilo jual sawang tuh cikdinz? bak sini chek nak beli sket...

Kopi Suam said...

tahniah le...pemenang ni......tahniah tahniah..

lindosh said...

pinjam topi tu bro.. :P

NBK466 said...

Apo tah yg ko bzz kan den pun tak tau..ha..ha..ha..

silversarina said...

busy bersawang tak pe , guna vacuum cleaner kejap dah bersih ...

Kaklong Syikin said...

salam,

biasalah ada masa sibuk sangat tu.

saya di um. full time :).org tanya saya jawab, org tak tanya saya diam aje :)

QasiehFirdaus said...

aha.. sudah dapat anugerah itu.. tiada makan2? :P

ajzie said...

Tahniah tahniah..hihihii

kasihlatifah78 said...

meh...kita tambah2kan lagi sawang tuh....

arsaili said...

isk3..satu kapal la kita

KAMATO said...

Bolehla mintak kerja cuci sawang

sya said...

Tahniah le dpt award.. meja u nampak lagik bersih dr meja kak sya

Kak Lady said...

Lamanya tuan punya blog nak datang bersih sawang...

maklang said...

berapa banayk sawang tu?? timbang kilo ke??

D said...

ish... apa nak mintak ampun pulak?? tapi balik nanti jangan lupa bawa penyapu sawang eh...

viruspadu said...

ini cantik lg dr meja saya hiks

cikdinz said...

mam ranggie - thank you.

mama rock - ada citer...

wan - menyibuk kan diri...heheee..

zino - dah ada 800 ekol..

bunga rampai - tak sihat...

pb - baru dapat nak reply.

kc - mahal gak...sekati 5 hinggit..

kopi suam - semua nak bolot...hahaaa...

lindosh - ko pun nak jadi engineer ke sis...

nbk466 - ko dah citer ke aku masuk wad...

silversarina - nak suruh achi kat opis ni vakum..

kak long syikin - buat phd ke...

qasiehfirdaus - nak buat annual dinner bleh..

ajzie - makaseh....

kasihlatifah78 - heheheee...jgn lah wei...

arsaili - nak jadi pirate ko...

kamato - cuti-cuti malaysia...

kak sya - tak suka meja serabut. nnt otak pun sama serabai...

kak lady - ada citer. nnt lah...

mak lang - timbang kati...

d - doakan ye...

viruspadu - pakai mekap ke hapa...

13may said...

hehhe...takpe cikDinz...saya faham...

jaga diri!

cikdinz said...

13may - ko leh jadi geng aku..