Friday, July 27, 2007

Perlawanan Sumbangsih Bolasepak Piala MD



Pada 13 July yg lalu, aku dan Kesuka telah berjaya menganjurkan Perlawanan Bolasepak antara Management dan team KA di Stadium Paroi. Perlawanan dimulakan pada pukul 8 malam dan dihadiri oleh semua ahli keluarga. Semua pemain dan yg hadir gembira dan berpuashati dgn majlis ini.

pihak COO sudi datang dan juga mengambil bahagian main bolasepak. Cuma MD yg tidak dapat hadir kerna ada urusan lain. Selesai perlawanan, majlis penyampaian hadiah disempurnakan oleh COO dan pada masa yg sama beliau mendapat sumbangan dari pihak Kesuka. Jamuan ringan disediakan pada semua yg datang ke stadium pada malam tu.

11 comments:

Achik_Sufi said...

wah...macam best je nie, siap main kat stadium lagi tue...

p/s: bilala akan muncul wira yang akan memartabatkan sukan bola sepak negara kita...

achik said...

byknya program cik dinz.. best betul.. :)

cikdinz said...

aqchik sufi - tengok lah sape yg baut. cik dinz lar.
ada ke dorang nak buat kat padang estet. ntah hape tah...

achik - banyak sangat lah....

13may said...

team mana yg champion???

cikdinz said...

mestilah team aku yg kalah. semua nya umur 30 tahun ke atas. yg team kompeni tuh semua nya bawah 25 tahun.....

NBK466 said...

Tau ler KA banyak duit...perlawanan persahabatan pun sewa padang Paroi.. Buleh jer main kat padang landfill sludge tuh sebenarnya..he..he.he..

loveujordan said...

wah busynya cikdinz, tak habis-habis program company...anyway, elok tu , untuk kebajikan pekerja jugak... teruskan usaha murni ini ...

lindosh said...

mcm2 ektibitiii.. tak letih ke?

wan said...

adeh la.. aktif bebenor sekarang nih. aku dok cuci mata dengan gambar2 kamu ajer

cikdinz said...

nbk466 - aku ade idea gak nak buat camtu. tapi kerna masalah kesihatan, aku cancel lah plan tu...

loveujordan - bagi bebudak happy...heheheee...

lindosh - penatlah. takde rehat......

wan - ada lagi. nnt lah....

Amena said...

Well said.