Wednesday, June 20, 2007

Perhatian

Perhatian kepada semua kengkawan di Eropah. Aku nak mintak tolong nih. Boss aku cari barang. Ini untuk personal use. Kalau bleh ada kawan yg nak tolong.....

1. CEC CD PLAYER
MODEL : CD3300

2. INTERGRATED AMPLIFIER
MUSICAL FIDELITY
X-80

Nak tau harga berapa. Nnt dia boleh bank-in kat akaun korang. Dia nih peminat barang-barang muzik...

15 comments:

Ajzie said...

Tak sempattt daaa.. I dah nak terbang balik. Cuma tinggal 10 hari aje lagi...hihihi.... Kena cari kawan2 yg ada sewa kontena..baru ok..

cikdinz
ada tolong tgk kan kat online
regga 799€
http://cgi.ebay.de/CEC-CD-Player-CD3300R-mit-LEF-Neu-mit-Garantie-C-E-C_W0QQitemZ200087334721QQihZ010QQcategoryZ14917QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

Ampliffier..murah sikit kot..
regga 199€
http://cgi.ebay.de/MARANTZ-PM-54-SE-Integrated-Stereo-Amplifier_W0QQitemZ270130459067QQihZ017QQcategoryZ75966QQrdZ1QQssPageNameZWD7VQQcmdZViewItem

NBK466 said...

Emmm...kat UK banyak ler benda2 den (separate system).. Cuba cari dlm website rege sana brapa termasuk nak shipping. Kat sini ada gak tempat2 yg jual benda nie tapi yg den banyak jumpo kat KL ler.. Den punyo separate system den bawak balik cumo amp & speaker jerk yg elok laie...lain sumo dah jahanam..

13may said...

tak dapat nak tolong...:)

Mama Sarah said...

haha... harap ada yang membantu

::QasiehFirdaus:: said...

wah.. bagus nye kau neh.... bos ko ke.. ko sebenonye neh? hehe

cikdinz said...

ajzie - mahal gak yeik cec tuh. kalu convert dah bape dah. lagi mahal dari m'sia.
amplifier tuh tak nak brand marantz. nak brand tuh ugak...hehehee...
*bila sampei klia. nak jemput daa..

nbk466 - aku cobe cari dlm website.
ada kot.

13may - takpe...

mam sarah - hubby you minat tak. boleh tulong cari kan....heheheee..

qasiehfirdaus - heheheheheeeeee...

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Faruha said...

bos punya personal use! ni sudah kira di luar bidang keje... baiklah cikdinz ni.

RaFFLeSiA MeRaH said...

sori...aku x jual barang2 ni sumer yerk...heheheh...cari kedai muzik plzzz....

k.d said...

Cikdinz....rasanya best bet cari dalam internet. Tapi saya rasa selalunya barang electronic nie lagi murah kat Malaysia..

goboklama said...

ada jumpa.... dlm.mimpi,wakakakakakaa.... :)

Zakiah said...

aku bleh tolong carik jubah. Boss kau pakai jubah tak che dinz. Model terbaru, jubah sapu jalan kitorang panggil. Ndak?? ehheheh. jangan mare ah nantikena jual

Achik_Sufi said...

bagusnye cikdinz nie, ngah ngampu boske...?he..he..kantoi..!!!

cikdinz said...

rodrigo - sapo lak lah nih. tetibo jo antar msg dlm bahaso den tak paham...

faruha - kat japan murah taks.boleh kirim...heheheee...

rafflesia merah - marah nampak. apsal garang sgt nih....hehehehee...

kd - ye ke. tak tau lah plak. tapi hari tu compare offer ajzie, mmg mahal dari m'sia.
pelik lah...

goboklama - nak kena nih.....

zakiah - z, jubah bapak belikan masa gi haji dulu tak berpakai sampei skang.
kalau dia tau, mampus aku....

achik sufi - takdelah bodek....heheheee..
mmg baik ngan boss..

D said...

i ada tolong husband kawan beli benda camni jugak dari ebay. tapi dia bid sendiri and bayar sendiri via paypal. Tapi, cuma mintak guna alamat orang UK, nanti direct kan ke Malaysia pulak (bank in duit la). setakat tu boleh la offer, tapi kena bid sendiri & bayar sendiri.