Friday, July 13, 2007

Pertandingan Bola Tampar Syarikat



Pada 30 Jun yg lepas, pihak syarikat telah menganjurkan pertandingan bola tampar antara jabatan. Seperti besa aku adalah seorang pemain dan jugak sebagai organizer. Kalau ikutkan tak perlu lah aku jadi tapi sbb aku dah besa dgn pihak stadium. Jadi aku lah menjadi contact.

Perlawanan dimulakan pada pukul 2 petang dan tamat pada pukul 8 mlm. Ikut perancangan, habeh pukul 6 ptg. Oleh kerna semua datang lambat, terpaksa lah dilewatkan sedikit. Buat lambat pon semua takleh datang. kalau bbuat pagi, banyak lak komplen nya.

Aku dapat lah masuk main sekjap walaupun sibuk dengan urusan perlawanan. Tak sangka team aku leh dapat no3. Jadilah dari takde. Tambah koleksi. Bukan lumayan pun. Dapat medal ngan hamper jerk...

10 comments:

bunga rampai said...

Tahniah ... dapat jugak hadiah.

Hari tu boling, kemudian panjat gunung, kemudian bola tampar. Teringin juga nak tahu, lepas ini apa pulak :)

Salam.

pB said...

Salam ...

CIk DInz ni aktif betul la ...

Baguslah ...

Ramai kawan ..

kakLuna said...

bagus la cikdinz ni..ada je aktiviti kesukanan nya, pastu jadi organizer pulak..betul2 rakyat malaysia yg mengamalkan gaya hidup sihat! chewah

NBK466 said...

Aloh Che Dinz..macam tak biasa.. dah jadi AGK tuh..complaint is my prend... Kumpulan ko tuh kalau ko tak main maybe buleh jadi juara kot..miah..ha..ha...

D said...

wuiiish... semua liputan sukan & rekreasi la kat sini. Minum MILO tak? LOL

NBB said...

majulah sukan untuk diri sendiri.

lindosh said...

ektip ektip.. sungguh ektip

MULAN said...

dasat cik dinz ni.. all rounder.. sportsman. bagus, rakyat sihat, negara lagi sihat..

Anonymous said...

byk betul aktiviti riadah kat sana ye cikdinz..

faruha

cikdinz said...

bunga ramapi - sori kak. lambat balas. ada banyak peristiwa berlaku. tak sempat nak balas msg semua....sori yeik...

pb - suka berkawan dan juga disukai oleh kawan... itu yg penting.

kak luna - agak-agak boleh jadi chairman persatuan belia tak.
selagi sempat jadi belia. kalau tak nnt dah jadi otai..

nbk 466 - AGK yg tersohor di dunia...heheheee...
aku main lah yg buat dorang menang. kalau tak lagi hampes...

d - skang tak main milo lar. orang skang minum 100 plus...hehehee...

nbb - negara maju, sukan pon maju. jgn jadi macam pasukan bola malaysia...hihi...

lindosh - sampai tak terlayan aktip nyo. cuma lepas nih slow sket. orang umah nak bersalin.....

mulan - campak lah ke mana. musti aktip punya. kan AGK kata kan...

faruha - riadah sampei pengsan....